Ga naar hoofdinhoud

Gerard Roelofsen (Rotra) overleden

Gerard Roelofsen, oud directeur-eigenaar van Koninklijke Rotra uit Doesburg, is afgelopen zondag overleden. Roelofsen was al enige tijd ziek. Hij is 71 jaar geworden.

Gerard trad in 1965 op 18-jarige leeftijd in dienst bij de firma H.W. Roelofsen als bedrijfsleider met 3 personeelsleden en 4 vrachtwagens. Samen met broer Jan nam hij in 1978 de aandelen over van zijn vader Herman. Onder hun leiding groeide Rotra uit tot een internationale logistieke organisatie van grote omvang met meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. Tussen 2003 en 2005 namen Gerards zoons Harm en Machiel de aandelen over van Gerard en Jan. Gerard bleef nadien nadrukkelijk betrokken bij de bedrijfsvoering.

“We zijn dankbaar voor hetgeen Gerard heeft betekend voor Rotra. We hebben hem mogen kennen als een bevlogen ondernemer met passie en liefde voor het vak en voor alle mensen binnen Rotra. Bovenal verliezen we in hem een plezierig, positief en hartelijk persoon. Gerard zal bijzonder gemist worden”, aldus Koninklijke Rotra in een verklaring.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 26 augustus vanaf 11.00 uur in de Grote of Martinikerk in Doesburg. Na afloop van deze dienst is er gelegenheid de familie te condoleren. De crematie vindt plaats in besloten kring.

Eén reactie op “Gerard Roelofsen (Rotra) overleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer