Gezond Transport Prijs voor Koster, Baks Logistiek en Voerman • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Gezond Transport Prijs voor Koster, Baks Logistiek en Voerman

Tijdens haar werkgeverscongres in Slot Zeist maakte Gezond Transport de winnaars bekend van de Gezond Transport Prijs 2009.

gezond transportKoster Eurotransport was de beste in de categorie kleine bedrijven. Baks Logistiek en Voerman International wonnen de brancheprijs in de categorieën middelgrote en grote ondernemingen. Het congres werd door zo’n honderd vertegenwoordigers van bedrijven bezocht. De Gezond Transport Prijs wordt om het jaar uitgereikt aan bedrijven in de sector transport en logistiek met een goed arbo- en verzuimbeleid. Bedrijven kunnen zichzelf aanmelden voor de prijs. Zij kunnen ook voorgedragen worden door derden. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers en professionals van arbodiensten.
Koster Eurotransport uit Wolvega overtuigde de jury met het veiligheidsbewustzijn dat heerst door het hele bedrijf. De arbeidsrisico’s uit de RI&E worden met alle medewerkers doorgesproken. Baks Logistiek uit Borculo koppelt een laag verzuim aan een gedegen arbobeleid. Daarbij kijkt men vooral naar het gedrag van de werknemers in de praktijk. Bij Voerman International uit Den Haag zag de jury de bedrijfsfilosofie op het gebied van veiligheid door het hele bedrijf terug. Ook het kantoorpersoneel wordt niet vergeten als het om arbobeleid gaat. Arbeidsrisico’s en verzuim worden in elk werkoverleg besproken. Mede daardoor is het verzuim de laatste jaren stevig gedaald.

prijs

V.l.n.r.: De heren E. Faber, de heer T. Winkelhorst, de heer P. van Herk.

Foto: Niranyana Jayamary.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer