Ga naar hoofdinhoud

Gitrans is ‘Wel zo Veilig’

Tijdens de opening van de Week van de Veiligheid heeft Mark Giera, directeur van Gitrans, de Wel zo Veilig Award ontvangen uit handen van TLN-voorzitter Arthur van Dijk in aanwezigheid van minister Ard van der Steur. Deze prijs gaat naar een bedrijf dat zich onderscheidt op het gebied van veiligheid. Bij dit transportbedrijf is veiligheid een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur. Dit is zichtbaar in de dagelijkse praktijk, het materieel, maar ook bij personeel en arbeid.

welzoveiligawardGitrans is TAPA TSR1 gecertificeerd al vanaf 2013. TAPA staat voor Transported Asset Protection Association. Deze internationale organisatie is volledig gericht op de beveiliging van de logistieke keten. De certificering houdt in dat het hele veiligheidsproces bij Gitrans voldoet aan strenge internationale eisen.

Ook bij het personeelsbeleid laat de directie van Gitrans een heldere focus op veiligheid zien. Sollicitanten worden onder andere gescreend via het Waarschuwingsregister Logistieke Sector. Bovendien worden alle chauffeurs regelmatig getraind in het waarnemen van verdachte situaties en de juiste manier van handelen.

De voertuigen van Gitrans zijn voorzien van High Tech sloten die van afstand te bedienen zijn en uiteraard realtime 24/7 gemonitord worden. Tevens zijn er allerlei zichtbare en onzichtbare beveiligingsmaatregelen getroffen.

Deze totaalaanpak van veiligheid maakt van Gitrans de zeer terechte winnaar van de Wel zo Veilig Award 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer