Goed jaar voor Punch Telematix • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Goed jaar voor Punch Telematix

In de eerste 9 maanden van 2008 is de omzet van Punch Telematix met 31 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode in 2007. “Onze verscherpte focus op het truck- en transportsegment resulteerde in een groeiend aantal klanten en een verdere standaardisatie van ons productportfolio. Mede dankzij effectieve kostenbeheersingsmaatregelen kon het negatieve resultaat van vorig jaar worden omgebogen”, meldt Wim Maes, algemeen directeur van Punch Telematix.

Car CubeHet derde kwartaal van dit jaar liet een groei van 18 procent zien ten opzichte van het derde kwartaal van 2007.
Na de recente introductie van de CarCube Express charteroplossing presenteert Punch wederom een nieuwe ontwikkeling voor haar CarCube boordcomputer. Deze is nu uit te breiden met een documentscanner waarmee de chauffeur getekende vrachtbrieven en andere A4-documenten onderweg kan scannen. De scanopdracht is te integreren in het vragenpad zodat de chauffeur alleen de gevraagde documenten scant. Deze worden vervolgens door de boordcomputer naar de thuisbasis verstuurd. Zo zijn de documenten snel op kantoor aanwezig voor verdere verwerking. Ook kunnen ze digitaal gearchiveerd en via e-mail of internet aan derden beschikbaar gesteld worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer