Goede hoop op doorstart Mooy Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Goede hoop op doorstart Mooy Logistics

Er is een serieuze kans dat de afgelopen week failliet verklaarde logistiek dienstverlener Mooy Logistics kan doorstarten. Volgens curatoren is er goede hoop op een doorstart op korte termijn. Dat melden diverse bronnen.

Dat is goed nieuws voor de circa 250 werknemers die Mooy Logistics in dienst heeft. Zij zijn allemaal nog aan het werk om de kansen op een doorstart te vergroten. Dat lijkt te gaan werken: volgens de curatoren hebben zich diverse serieuze kandidaten gemeld voor een doorstart.

4 reacties op “Goede hoop op doorstart Mooy Logistics

 • G.F.M. Ooms

  Dat zou ongelooflijk fijn zijn voor alle betrokkenen, Zo’n mooi bedrijf mag absoluut niet van de weg verdwijnen.

 • Jdb

  Wie zijn leugens voor waarheid aanhoud naar personeel, eigen rijders en transporteurs toe, gaat vroeg of laat voor de bijl.
  Hoogmoed komt voor verval, alleen de werkman en zijn gezin worden getroffen.
  Geen spijtbetuiging naar de heren bloedzuigers in hun ivoren toren.
  Veel steun aan de werknemers in Hazeldonk die ik mocht leren kennen en samen werken.
  Sterkte.

 • Marco.B

  Beste G.F.M.
  Meen je dit nu echt wat je zegt,voor alle betrokkenen.
  Dan gaat het toch gewoon weer mis,een doorstart zou mooi zijn als eerst alle rotte appels die het bedrijf om zeep geholpen hebben worden verwijderd en er mensen voor in de plaats komen die echt weten hoe het werkt.
  Maar daar is het nu te laat voor en de rotte appels gaan gewoon verder waar ze mee bezig waren namelijk aan hun eigen denken

 • G.F.M. Ooms

  Ik bedoelde dat het mooi is dat er perspectief is voor de mensen, natuurlijk moeten de rotte appels eruit gegooid worden uit de mand met mooie appels.
  Het zou de nieuwe eigenaren sieren op Maarten Mooy te gaan splitsen in een expeditie en warehousing poot en een kleine transportafdeling; verder Nederlandse eigen rijders in schakelen welke dan verplicht in de kleuren van Maarten Mooy moeten rijden. Ik denk/vermoed dat de Nederlandse eigen rijder zo’n beetje net zo duur/goedkoop is als een transporteur uit de MOE-landen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer