Goedkope on-line verzekering trucks • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Goedkope on-line verzekering trucks

Onder de naam www.aardigzeker.nl biedt Picardus Advies BV uit Purmerend vrachtautoverzekeringen aan met forse kortingen.
BelgieOp haar website stelt het bedrijf extra kortingen tot 15% te geven. Dat kan doordat men naar eigen zeggen weinig kosten maakt en daardoor een groter deel van de provisies die verzekeraars geven kan doorsluizen naar de verzekerde.  Op de website kan m en geheel on-line offertes aanvragen en verzekeringen afsluiten. De polis heet VrachtautoVoordeelPolis en is bestemd voor internationaal- en nationaal beroepsgoederen- vervoer maar ook voor eigen vervoer.
Belangrijke kenmerken:
– het aantal jaren dat een chauffeur zijn rijbewijs heeft rijbewijs is bepalend voor de hoogte van de premie. Naam, adres en woonplaats en aantal jaren rijbewijs worden op de polis vermeld. Als een ander dan de op de polis vermelde chauffeur schade veroorzaakt dan geldt hiervoor een dubbel eigen risico.
– Mee verzekerd kunnen worden: vervoer gevaarlijke stoffen, persoonlijke eigendommen van de chauffeur, vervangend vervoer, inzittenden, en rechtsbijstand
– Het eigen risico is € 500,- voor WA-schades en € 500,- voor beperkte- en volledige casco schades.
Eigenaar van Picardus Advies is Egbert Boers, iemand met ruime ervaring in de verzekeringsbranche. Op de website is te zien dat aardigzeker.nl de diverse voor de verzekeringsbranche relevante goedkeuringen en erkenningen bezit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer