Gouden Volvo en erkenning 'hofleverancier' voor 100-jarig Melis • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Gouden Volvo en erkenning ‘hofleverancier’ voor 100-jarig Melis

Melis Logistics uit Duiven heeft afgelopen zaterdag het 100-jarig jublieum groots gevierd. Het nieuwe pand werd officieel in gebruik genomen en de 100ste truck in het wagenpark werd in stijl gepresenteerd. Tevens kreeg het bedrijf het predicaat ‘Hofleverancier’.

De 100ste truck van Melis Logistics werd namelijk niet in het rood of geel gespoten, de bedrijfskleuren van de logistiek dienstverlener uit Duiven, maar in het goud, passend bij het eeuwfeest. Harbers Trucks leverde de nieuwe Volvo FH500 precies op tijd af.

Tijdens het spetterende jubileumfeest kreeg directeur-eigenaar Marwin Melis van de burgemeester voor zijn bedrijf het predicaat ‘Hofleverancier’ overhandigd, zo weet De Gelderlander. Het predicaat is voor kleine en middelgrote ondernemingen die een zeer belangrijke plaats innemen in hun regio. Daarnaast moeten ze minimaal honderd jaar bestaan en zowel de onderneming als de bestuurders moeten van onbesproken gedrag zijn. Het Duivense transportbedrijf kwam volgens de Gelderlander feilloos door de keuring en heeft de aankomende 25 jaar het recht het koninklijk wapen te voeren met de toevoeging: ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.

Er was overigens nog een ‘nieuwe’ vrachtwagen bij het jubilieumfeest van Melis Logistics. De Scania 113 torpedo van het bedrijf raakte zwaar beschadigd bij de brand die het bedrijf trof in 2016 maar met hard werk kon de compleet herstelde auto zaterdagavond worden gepresenteerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer