Ga naar hoofdinhoud

GPS-Buddy apps voor planner en chauffeur

GPS Buddy is de afgelopen tijd doorontwikkeld tot volledige boordcomputeroplossing. Het fleetmanagementsysteem beschikt nu ook over een verbruiks-/rijstijlanalyse en het op afstand uitlezen van de digitale tachograaf. Ook worden diverse apps ontwikkeld, zowel voor de planner als chauffeur.

GPS Buddy 2GPS Buddy“Zaken als orderopvolging, berichtenverkeer met de chauffeur, tracking&tracing en temperatuurbewaking waren al lang mogelijk met ons systeem. Dankzij een koppeling van onze voertuigunit met de CANbus en digitale tachograaf zijn daar een verbruiks-/rijstijlanalyse en het remote uitlezen van het massageheugen en de chauffeurskaart bijgekomen”, zegt Björn Immerzeel, accountmanager bij GPS Buddy. “Ook zijn we volop bezig met het ontwikkelen van diverse apps.”

Al beschikbaar is de GPS-Buddy Web app voor Android en iPhone. “Deze is bedoeld voor de planner”, vertelt Immerzeel. “Als hij niet op zijn werkplek achter de computer zit, kan de planner via zijn smartphone met Web app toch snel opvragen waar voertuigen zijn, wat de ritstatus is, welke route en met snelheid gereden wordt en wat de temperatuur in de laadruimte is.” Binnenkort volgt ook de GPS-Buddy Tracking app voor de chauffeur die de functionaliteit krijgt van een charterapp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer