Ga naar hoofdinhoud

Groeneveld RoadRunner koppelt met AFAS Profit

Vorig jaar zijn de Nederlandse familiebedrijven AFAS Software en Groeneveld een strategisch partnership aangegaan. Dat heeft nu geresulteerd in de certificering van de koppeling tussen RoadRunner en AFAS Profit als officiële AFAS koppeling. Gegevens uit beide applicaties worden real-time of periodiek uitgewisseld. Stamdata die AFAS Profit nodig heeft voor de financiële afhandeling van een order, haalt AFAS Profit nu automatisch uit RoadRunner. Dit zorgt voor een ‘Single point of entry’ en beheersing van de stamdata.

GreenCat ATX“AFAS stelt terecht hoge eisen aan haar Certified Partners. Na verschillende fasen van voorbereiding en realisatie is de RoadRunner module nu een gecertificeerde AFAS koppeling,” licht Ivo Kolman, Managing Director van Groeneveld ICT Solutions toe. “Concreet betekent deze certificering dat diverse gegevens voor de financiële afhandeling van een order vanuit het RoadRunner transportmanagementsysteem correct verwerkt worden in AFAS Profit. Klanten die zowel RoadRunner als AFAS Profit gebruiken, en dat zijn er nog al wat, krijgen nu een naadloze integratie van de twee systemen. Daarnaast hoeft de klant maar in één systeem naar keuze de gegevens bij te houden – een Single point of entry – doordat er een continue uitwisseling van gegevens tussen de twee systemen is. Dit scheelt veel tijd voor onze klanten en tegelijkertijd elimineert het de kans op fouten door handmatige invoer.”

Dankzij deze koppeling hoeft de klant niet meer handmatig ritgegevens uit het RoadRunner systeem te halen en te importeren in AFAS Profit. De koppeling synchroniseert gegevens over debiteuren, crediteuren, facturen en kilometerregistratie uit RoadRunner met AFAS Profit. “Zo kan de klant zich volledig richten op zijn corebusiness. Daarnaast zorgen Groeneveld en AFAS ervoor dat alle softwarewijzigingen die invloed hebben op de koppeling, op voorhand worden afgestemd en getest,” Aldus Chris Wesdorp, Solution Architect bij Groeneveld ICT Solutions. “Inmiddels zijn we druk bezig om de koppeling tussen ons Homebase Telematica systeem en AFAS ook te certificeren.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer