fbpx Ga naar hoofdinhoud

Groot onderzoek naar behandeling aangiftes

Veel transportondernemers en logistieke dienstverleners worden geconfronteerd met criminaliteit.  In samenwerking met Transport en Logistiek Nederland, Detailhandel Nederland en Horeca Nederland doet het NCRV onderzoekprogramma ‘Altijd Wat Monitor’ onderzoek naar het aangifteproces bij politie.

transportcriminaliteitGraag horen de organisatoren van het onderzoek van de lezers van TTM.nl wat uw ervaring is met het doen van aangifte bij de politie. Uw antwoorden kunnen bijdragen tot verbeteringen en fouten in het systeem blootleggen. De resultaten worden gebruikt in een tv uitzending van de Altijd Wat Monitor.

Met deze link  krijgt u toegang tot een korte vragenlijst. TLN, Detailhandel Nederland, Horeca Nederland en de NCRV stellen het zeer op prijs stellen als u de moeite en de tijd wilt nemen om deze lijst in te vullen; het invullen kost vermoedelijk tien minuten. Het invullen van de enquete graag vóór 26 januari 2014. De gegevens worden anoniem verwerkt. Uw anonimiteit is gewaarborgd. NCRV wil echter graag met een aantal van u in contact komen om nog wat nader over het onderwerp te praten. Als u daar geen bezwaar tegen heeft, vult u dan onder de enquête uw naam, telefoonnummer en emailadres in.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer