Ga naar hoofdinhoud

Grote namen op Transport Compleet Hardenberg

Grote namen uit de truck- en trailerindustrie zijn vertegenwoordigd op Transport Compleet in Evenementenhal Hardenberg. Alle zeven hallen zijn gevuld met meer dan 200 exposanten, waaronder de zeven grote truckmerken (DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Scania, Volvo en Renault) en trailerbouwers als Schmitz en Krone. Transport Compleet Hardenberg vindt plaats op 13, 14 en 15 maart 2018.

Iveco en Scania bieden dit jaar de mogelijkheid aan bezoekers om demo te rijden. Verder komt de bezoeker die fleetmanagementoplossingen zoekt of de nieuwste banden wil voelen of alles wil weten over brandstof, niets tekort. Verder zijn Palfinger en HIAB aanwezig om geïnteresseerden te informeren over de nieuwste kranen. Op het gebied van trailer- en carrosseriebouw is de organisatie verheugd om onder andere Schmitz, Krone, VB Trailerbouw, Carrosseriebouw Karhof-Compaan, HTS-NCH en WEB Trailer te mogen verwelkomen. Daarmee stijgt het aantal carrosseriebouwers flink op Transport Compleet Hardenberg.

Sinds 2000 is Transport Compleet Hardenberg de plaats waar de transportbranche samenkomt. Van (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en track & trace software. Dit jaar wordt er opnieuw aandacht besteed aan kennisoverdracht door middel van kennissessies. De kennissessies worden deze editie verzorgd door ING & TVM (o.a. Assetvisie Trucks & Trailers) en TLN (Digitalisering en Boetes rij- en rusttijden).

Daarnaast bieden tientallen exposanten diverse activiteiten aan. Zo informeert Autec-VLT bezoekers over de eisen van de nieuwste APK1 wetgeving, demonstreert Brigade Electronics haar nieuwe generatie Backey 360 BN360-200 camera en zal Iveco prominent aanwezig zijn met de nieuwe Iveco Daily Blue Power.

Een ander opvallend onderdeel tijdens Transport Compleet vindt plaats op de stand van A1 Automotive (kennispartner voor tachografen en fleetmanagement). Elk uur kunnen bezoekers hier deelnemen aan de Tacho Kennis Quiz. Wat weet de bezoeker van de wettelijke regels en de inzet van de tachograaf in het eigen wagenpark? Heeft de bezoeker haar data wel op orde voor een bedrijfsinspectie door de ILT? Is de bezoeker op de hoogte van de introductie van de Smart Tachograaf in 2019 en weet hij welke consequenties dit heeft?

Volgende week maakt de organisatie meer onderdelen uit het programma van de exposanten bekend. Transport Compleet Hardenberg is op 13, 14 en 15 maart 2018 te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur. Branchespecialisten kunnen gratis entreekaarten aanvragen. Meer informatie: www.transportcompleet.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer