Ga naar hoofdinhoud

GroupAuto Nederland introduceert Top Truck

GroupAuto Nederland start onder de naam Top Truck een samenwerkingsverband voor onafhankelijke truck- en trailerreparateurs. Tijdens een driedaags congres op 16, 17 en 18 januari in Papendal organiseert GroupAuto Nederland een speciale informatie bijeenkomst voor onafhankelijke truckbedrijven. Door het internationale succes van het samenwerkingsverband op Europees niveau is ook de interesse in Nederland onder de truck- en trailerspecialisten hoog.

Top Truck is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers, met name op het gebied van marketing, scholing en verkoop. Deze professionele samenwerking wordt concreet ingevuld door elektronische onderdelencatalogi, uitgekiende marketingcampagnes, een professionele helpdesk en een volwaardig aanbod op het gebied van diagnoseapparatuur, technische scholing en training.
 
Formulemanager Eric Hoet voegt hier aan toe: “Vakmanschap, lokale bekendheid, doelgroepmarketing, langdurige klantenbinding en respect voor het zelfstandig ondernemerschap zijn sleutelwoorden voor het succes van dit samenwerkingsverband”. Lokale klanten, maar ook nationale- en internationale transportondernemingen en fleetowners horen tot de klantengroep van het Top Truck bedrijf.

 


Auteur: Arjan Velthoven

 

ttm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer