Ga naar hoofdinhoud

GTS neemt Van Aerde over

Overnamenieuws uit Vlaanderen: de GTS groep uit Tessenderlo heeft onlangs Gebroeders Van Aerde heeft overgenomen. Van Aerde staat bekend als een betrouwbare logistieke dienstverlener en is gevestigd op de linkeroever in Kallo.

Perbericht GTS Van Aerde 168De jarenlange ervaring van Van Aerde gaat de professionaliteit binnen de GTS groep nog versterken, zo melden de bedrijven. Zo is de nieuwe GTS groep in de toekomst nog beter in staat om aan de logistieke behoeftes van haar bestaande en toekomstige klanten te voldoen.

De huidige activiteiten van de Gebroeders Van Aerde en de GTS groep worden geïntegreerd en zorgen op die manier voor een perfecte synergie. De kenmerken van beide familiebedrijven zullen bijdragen aan een succesvolle toekomst.  Door de overname wordt het conventionele transportnetwerk binnen West-Europa nog versterkt. Dit geldt ook voor alle activiteiten op gebied van containertrucking, opslag, overslag en andere logistieke maatwerk. De kernactiviteiten focussen zich met name op de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Door de overname beschikt de groep nu over bijna 350 trekkende eenheden en 500 trailers en chassis’. Tevens is er ruim 40.000 m2 magazijnruimte beschikbaar.

 

www.vanaerde.be

www.group-GTS.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer