Gulf Nederland introduceert ‘revolutionaire’ diesel • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Gulf Nederland introduceert ‘revolutionaire’ diesel

Gulf Nederland introduceert tijdens Transport Compleet Gulf Diesel Green; een naar eigen zeggen revolutionaire diesel die zorgt voor 10,5 procent brandstofbesparing en CO2-reductie. Daarnaast vermindert de diesel de uitstoot van NOx (-12,4 procent), roet (-10,0 procent) en fijnstof  (-20,0 procent). Hiermee is Gulf Diesel Green – in tegenstelling tot veel andere dieselsoorten die zich richten op één aspect – geschikt voor bedrijven die CO2-uitstoot willen reduceren én voor bedrijven die zich focussen op een schone werkomgeving.

Gulf Diesel Green werkt op basis van een volledig organische enzymtechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat bacteriën, schimmels en gisten onschadelijk gemaakt worden en worden afgevoerd. Tevens breekt het water af, wat vermenigvuldiging van bacteriën, brandstofproblemen en stilstand van machines voorkomt. Tot slot zorgt Gulf Diesel Green met reductie van CO2, NOx, roet en fijnstof voor een beter milieu en schonere lucht.

De enzymtechnologie waar Gulf Diesel Green gebruik van maakt is gecertificeerd, erkend en aanbevolen door constructeurs. Caterpillar geeft het volgende aan: ‘Wij zijn van mening dat bij gebruik van deze toepassing bij dieselmotoren de werkingskenmerken van de motoren aanzienlijk zal verbeteren. Bovendien heeft de vermindering van de uitstoot een gunstige invloed op het milieu’. Gulf Diesel Green voldoet verder aan alle internationale brandstofnormen.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer