Ga naar hoofdinhoud

H.Z. Logistics neemt Mooy over

H.Z. Logistics uit De Lier neemt per direct een meerderheidsbelang in branchegenoot Mooy Beheer. Dat betekent in de praktijk een overname.

hz_streamerH.Z. Logistics en Mooy Beheer zijn volgens de bedrijven sterk complementair aan elkaar. De huidige activiteiten en ambities van Mooy Beheer sluiten naadloos aan bij de toekomstvisie van H.Z. Logistics. Beide ondernemingen kunnen hierdoor een uitgebreider dienstenpakket aanbieden aan bestaande en nieuwe klanten op het gebied van de complete logistieke dienstverlening.

Beide strategische partners zullen zelfstandig blijven opereren.

mooyH.Z. Logistics is een Europese logistieke dienstverlener met eigen vestigingen in Nederland, Polen, Roemenië, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. H.Z. Logistics is gespecialiseerd in internationaal geconditioneerd transport over de weg en deels intermodaal. H.Z. Logistics is actief in de deelmarkten Sierteelt – AGF en (Non) Food en biedt dagelijks (groepage-)diensten aan naar geheel Centraal Europa, Oostenrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Mooy Beheer verzorgt middels diverse entiteiten vanuit de vestigingen in Waddinxveen en Breda een totaalpakket aan logistieke diensten. Dit totaalpakket omvat geconditioneerd (groepage-)transport naar Duitsland, Frankrijk en de Benelux, alsmede transport van complete vrachten door geheel Europa. Daarnaast maken de op- en overslag van geconditioneerde producten, containerafwikkeling, douaneformaliteiten, kwaliteitscontroles, om- en verpakken en overige VAL-activiteiten deel uit van de complete logistieke dienstverlening.

Eén reactie op “H.Z. Logistics neemt Mooy over

  • T Veerman

    Daar gaat weer een oud gerenomeerd bedrijf uit het Westland onder regie van een bedrijf dat bijna alles uitvlagt.
    Dat betekent bij HZ waar ook al vd Gaag en de Greef onder vallen Polen Duitsers en Roemenen op de bok.
    Dus de Mooy jongens jullie kunnen ook vrezen zelfstandig blijven opereren de toekomst zal wat anders laten zien.
    Maarten Mooy zou zich omdraaien in z,n graf bij dit alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer