Ga naar hoofdinhoud

HaCas overgenomen door Heppner

Het transportbedrijf HaCas Transport uit Gilze is naar nu blijkt eind vorig jaar overgenomen door de grote Franse logistiek dienstverlener Heppner. Heppner wil met de acquisitie haar aanwezigheid in Europa verder versterken.

Nederland is het vierde land waar Heppner zich vestigt, na Frankrijk, Duitsland en Spanje. “Met deze overname kan Heppner dicht bij zijn klanten blijven en de ontwikkeling van hun Europese supply chain ondersteunen door hen de kwalitatief beste dienstverlening op de markt aan te bieden”, legt Cédric Frachet, internationaal directeur overland transport van Heppner, uit.

Heppner is al langer actief in transport tussen Frankrijk en Nederland maar kan door de overname haar positie in ons land versterken. HaCas is vanouds sterk in groupage tussen Nederland en Frankrijk. Het bedrijf, dat al sinds 1906 bestaat, heeft 25 medewerkers en een jaaromzet van 8 miljoen euro. Behalve transportdiensten verzorgt HaCas ook opslag en heeft daarvoor 8500 m2 warehouse.

Heppner heeft een omzet van 643 miljoen euro en 3.100 werknemers. Het bedrijf is vooral actief als   logistieke dienstverlener voor internationaal transport van en naar Frankrijk. Heppner werd opgericht in 1925.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer