Hankook neemt SmartFlex AH35 mee • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hankook neemt SmartFlex AH35 mee

Hankook laat op Transport Compleet voor het eerst de SmartFlex AH35 zien aan de Nederlandse markt. Dit is de nieuwe hybride stuuras band voor de Europese markt. Tevens wordt op de Hankook-stand de SmartFlex DH35, de nieuwe band voor de aandrijfas voor zowel de korte als lange afstand, gepresenteerd. Deze banden voor alle seizoenen, onderscheiden met de Red Dot-design award 2016, hebben een buitengewone tractie dankzij de speciale meervoudige 3D-lamellen .

Hielke_van_der_Scheer_Hankook, fabrikant van kwaliteitsbanden, zal ook dit jaar weer nadrukkelijk aanwezig zijn op de beurs Transport Compleet in Gorinchem. Tevens zal de uitgebreide pechservice “Hankook Road Assist 24h” in de schijnwerpers worden gezet. “De laatste jaren hebben wij ons segment bedrijfswagens aanzienlijk uitgebreid. Op Transport Compleet willen wij onze klanten graag ons uitgebreide en nog steeds groeiende assortiment vrachtwagenbanden tonen”, aldus Hielke van der Scheer, Directeur verkoop voor de Benelux van Hankook.

Om aan de steeds hogere eisen in de transportsector, waar het just-in-time leveren als basisvoorwaarde geldt, te voldoen heeft Hankook haar SmartFlex-serie ontwikkeld, die tevens op de beursstand wordt getoond. De banden voor alle seizoenen, hetgeen wordt aangegeven door het M+S- en “Three Peak Mountain Snowflake”-symbool (3PMSF), bieden werkelijk goede prestaties onder winterse omstandigheden en zijn een slimme en veilige oplossing voor wagenparken die, ongeacht de seizoensomstandigheden, uiterst flexibel moeten opereren. De banden zijn ontworpen voor zware vrachten en voor de veiligheid op de weg onder verschillende klimatologische omstandigheden. Ze hebben een sterk loopvlak, een 20160905_Hankook_at_Transport_Compleet_Gorinchem_2016_SmartFlex_AH35_1superieure levensduur en minder last van slijtage door onbalans. De SmartFlex-banden zijn zowel voor de stuuras (SmartFlex AH31 en SmartFlex AH35) als de aandrijfas (SmartFlex DH31 en SmartFlex DH35) verkrijgbaar en zijn ontwikkeld voor gebruik op de middellange en lange afstand.

Hankook presenteert een nieuwe band voor alle seizoenen voor de stuuras, de SmartFlex AH35. Dit is een aanvulling op de productlijn van de SmartFlex AH31 die parallel wordt verkocht en dankzij de meervoudige 3D-lamellen een bijzonder laag brandstofverbruik heeft. Bovendien is het loopvlak van de SmartFlex AH35 nog breder waardoor een langere levensduur wordt gegarandeerd. Net als de SmartFlex AH31 is de nieuwe band ontworpen voor gebruik op de middellange en lange afstand. De SmartFlex AH35 voor de stuuras van Hankook is nu al in verschillende maten leverbaar. De SmartFlex-lijn AH31/DH31 is geconcentreerd op de 22.5-maten, terwijl de SmartFlex AH35/DH35-productlijn is bedoeld voor de 17.5/19.5-maten.

Ontworpen voor gebruik op de weg en in het terrein, kan de SmartWork AM15 op elke as worden gemonteerd en is speciaal ontwikkeld voor een langere levensduur en meer tractie. Een geoptimaliseerd ontwerp met een bredere groef en toegepaste steenuitwerper zorgt voor een langere levensduur en meer tractie, maar ook voor een buitengewone duurzaamheid en dito hernieuwbaarheidskarakteristieken. De bredere groeven en toegepaste steenuitwerper zorgen ervoor dat de banden opvallen door hun duurzaamheid en hernieuwbaarheid. De bredere schouders van de band helpen om de wangen te beschermen en voorkomen schade aan het karkas terwijl de profielblokken tussen elk blok onregelmatige slijtage voorkomen.

 Naast de voornoemde productoplossingen voor de Europese transportsector, presenteert de bandenfabrikant tijdens Transport Compleet ook haar, sinds 2012 bestaande, eigen pechservice voor vrachtwagens, “Hankook Road Assist 24h”. De “Hankook Road Assist 24h” is op dit moment al actief in 24 Europese landen en garandeert dat monteurs van meer dan 7.500 leveranciers van vrachtwagenbanden binnen 2 uur, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, ter plaatse zijn en de vrachtwagens door hun kennis en ervaring snel weer op weg helpen.

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer