Hankook presenteert SmartFlex trailerband • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hankook presenteert SmartFlex trailerband

Hankook presenteert op Transport Compleet de volledige SmartFlex bandenlijn in Nederland. De laatste toevoeging aan deze familie, de trailerband SmartFlex TH31 maakt zijn debuut op de Transport Compleet in Hardenberg en zal extra in de schijnwerpers worden gezet. Tevens zullen de AH35 en de DH35 uit dezelfde bandenfamilie ook op de stand te zien zijn. Deze banden voor alle seizoenen, hebben onder meer, een buitengewone tractie dankzij de speciale meervoudige 3D-lamellen.

Speciaal voor de middellange tot lange afstanden heeft Hankook de SmartFlex-bandenlijn ontwikkeld. Deze banden zijn ontworpen voor zware vrachten en voor de veiligheid op de weg onder verschillende weersomstandigheden. Ze hebben een sterk loopvlak, een superieure levensduur en hebben minder last van slijtage. De bandenlijn is geschikt voor alle seizoenen en is beschikbaar in verschillende maten variërend tussen 17.5 en 19.5 tot 22.5 en bestaat uit de AH31/ AH35 voor de stuuras, de DH31/ DH35 voor de aandrijfas en de gloednieuwe TH31 voor de trailer.

De Hankook SmartWork bandenlijn is speciaal ontwikkeld voor de uiteenlopende eisen op de weg en op het bouwterrein. Deze bandenlijn is ontwikkeld voor een langere levensduur en meer tractie. De brede schouders van de banden helpen om de wangen te beschermen en voorkomen schade aan het karkas terwijl de profielblokken tussen elk blok onregelmatige slijtage voorkomen. Ook deze banden zullen in het zonnetje worden gezet tijdens de beursdagen. In deze lijn zijn er banden voor de stuuras de AM09 en de AM15, voor de aandrijfas de DM09 en voor de draagas de TM15.

Hankook Tire zal ook haar eigen pechservice voor vrachtwagens presenteren, de “Hankook Road Assist 24h”. Deze service is op dit moment beschikbaar in 25 Europese landen en garandeert dat monteurs van meer dan 7.500 leveranciers van vrachtwagenbanden binnen 2 uur, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, ter plaatse zijn en de vrachtwagens door hun kennis en ervaring snel weer op weg helpen.

Hankook zal haar vrachtwagenbanden productlijn presenteren en nodigt bezoekers uit op de beursstand 430 in hal 4.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer