Ga naar hoofdinhoud

Den Hartogh genomineerd als Beste Werkgever 2016

De genomineerde organisaties voor Beste Werkgevers 2016 zijn bekend. 60 organisaties uit de profit- en non-profitsector maken kans om Beste Werkgever van Nederland te worden. Op 4 oktober maken Effectory en Intermediair de winnaars bekend tijdens het Beste Werkgevers Event. Dit jaar zijn twee organisaties in de branche transport en logistiek genomineerd: Den Hartogh en Schiphol Group.

MAN TGS Den HartoghOp 4 oktober worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2016 feestelijk bekendgemaakt in Theater Amsterdam aan het IJ. Naast de branchewinnaars komen ook de hoogst scorende profit- en non-profitorganisaties in het zonnetje te staan. Het wordt een inspirerende dag voor HR-directeuren, HR-professionals en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten. In 2015 bezochten meer dan 400 belangstellenden het event, om kennis te vergaren én te delen, inspiratie op te doen en te netwerken. Ook dit jaar zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd; aanmelden is gratis.

De eindklassering van de organisaties is gebaseerd op het oordeel van hun eigen medewerkers. In het onderzoek beantwoordden zij onder andere zes vragen, die samen de Beste Werkgevers Score bepalen. Deze score is het gemiddelde van de mate van trots op de organisatie; mate waarin medewerkers achter de doelen van de organisatie staan;  mate waarin de medewerker ruimte en kansen krijgt om optimaal te presteren; waardering voor de prestaties van medewerkers; tevredenheid over de organisatie en tevredenheid over de werkzaamheden.

3 reacties op “Den Hartogh genomineerd als Beste Werkgever 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer