Ga naar hoofdinhoud

Heijboer Etten-Leur verder als Heijboer Holland

Personeel van het failliete Heijboer Etten-Leur maakt op 8 januari 2018 onder nieuwe eigenaren een nieuwe start als Heijboer Holland. Dat meldt de Facebook-groep Benelux Chauffeurs. UPDATE: inmiddels is er meer bekend over Heijboer Holland. Het gaat niet om een doorstart, maar om een nieuw gestart bedrijf.

De herstart komt net twee jaar na een eerste faillissement van Heijboer Transport. Toen kwam er een doorstart, onder de naam Heijboer Etten-Leur. Ook daarvoor kwam het bankroet, op 5 december jl. 115 personeelsleden raakten toen hun baan kwijt.

De nieuwe start van Heijboer Holland gebeurt op minder grote schaal. Naar verluidt komt er een wagenpark van 30 auto’s en zal het bedrijf onder leiding staan van nieuwe eigenaren, voorheen planners van Heijboer Etten-Leur  Ook worden er 30 chauffeurs aangesteld die allen oud-werknemers zijn van het failliete Heijboer Etten-Leur.

Voormalig directeur Arnold Jan Willemse zal geen deel meer uitmaken van het nieuwe bedrijf.

Heijboer Holland is bezig met de curator om 30 trekkende eenheden uit de failliete boedel over te nemen en zal gaan opereren met huurtrailers.

Bron: Facebook Benelux Chauffeurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer