Ga naar hoofdinhoud

Heisterkamp zet pharmatrailers in

Trailerverhuurder Heisterkamp zet een zeventigtal nieuwe koeltrailers in die voldoen aan de GDP-richtlijnen. Deze trailers zijn alle voorzien van een Carrier Vector 1550 koelmachine. ”De trailers worden door onze klanten voor de meest uiteenlopende taken ingezet. Dan moeten we dus een koelmachine hebben die van alle markten thuis is en die voor elke inzet dezelfde topprestaties levert”, zegt Rick Kruse van Heisterkamp.

Heisterkamp-Carrier1LR“Met de Carrier Vector  1550 van Carrier Transicold kunnen onze klanten en wijzelf daarop vertrouwen”, vervolgt Kruse. Over de ontwikkelingen in de markt is hij duidelijk : “’Door het aanscherpen van de eisen en regelgeving zal de vraag naar geconditioneerd vervoer verder toenemen, dat is althans wat wij verwachten.”

Heisterkamp is een van de weinige bedrijven die zijn klanten een trailer kan bieden die voldoet aan de nieuwe, strenge GDP-Pharma normen. “Daardoor zijn onze trailers geschikt voor het vervoer van medicijnen. Door alert te reageren op veranderende regelgeving beschikken we nu over een moderne, volledig GDP-gecertificeerde  trailervloot in zowel Duitsland als Nederland.”

Carrier Transicold beschikt in Europa over een uitgebreid netwerk van servicepunten. De zekerheid van snel beschikbare, deskundige en efficiënte ondersteuning is belangrijk.  “Mede daardoor heeft Heisterkamp ervoor kunnen kiezen zelf  het onderhoud en service aan trailers en koelmachines uit te voeren. In eerste instantie voor onze eigen vloot, maar we krijgen er steeds meer trailervloten van derden bij.  Heisterkamp beschikt over eigen monteurs die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste stand van techniek. Ongeplande stilstand of strandingen van onze trailers komen nauwelijks meer voor. Preventief onderhoud speelt daarbij een grote rol.”

Daar waar daadwerkelijk voordeel te behalen is met nieuwe technieken loopt Carrier Transicold al jaren voorop. Waar een nieuw concept verrassende resultaten kan opleveren zoekt Carrier Transicold de samenwerking met innovatieve partners. Daarbij staat altijd het belang van de klanten – zoveel mogelijk “value for money”- voorop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer