Ga naar hoofdinhoud

Hella presenteert modulaire achterlichten

Eén van de nieuwe producten van Hella op de Carrosserie Vakdagen is het nieuwe modulair opgebouwde achterlicht. Maar er is meer verlichtingsnieuws.

Tijdens de Carrosserie Vakdagen wordt de nieuwste versie van het ‘EasyConn Next Generation’ bekabelingssysteem voor trailers en aanhangers gepresenteerd. De eerdere versie van dit systeem is aangepast aan de wensen van voertuig- en carrosseriebouwers met als voornaamste kenmerk een modulaire opbouw. Hiermee kan de klant kiezen uit diverse armaturen en verlichtingsmogelijkheden, zoals gloeilamp of LED. Het hart van het EasyConn bekabelingssysteem wordt gevormd door de nieuwe 24 volt LED- Hybride achterlamp. Deze lamp is modulair opgebouwd waardoor bij schade alleen het defecte deel vervangen dient te worden.

Hella

LED werklampen

Hella presenteert verder haar nieuwste range LED werklampen, de Flat Beam en Power Beam 3000. De Flat Beam LED werklamp heeft een bijzonder vlak design met een diepte van slechts 31mm. Dankzij de toepassing van 60 krachtige LED’s bereikt de Flat Beam een lichtopbrengst van meer dan 1.000 lumen. De Flat Beam is vanaf nu ook verkrijgbaar met een beugel voor verstellingsmogelijkheden. De Power Beam 3000 is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij extreem zware omstandigheden. De Power Beam produceert een kleurtemperatuur van 5700 Kelvin en heeft een hogere lichtopbrengst dan een Xenon werklamp. Ondanks deze goede prestatie is de vermogensopname slechts 43 Watt en de lichtopbrengst 3000 lumen.

Rota LED

Ook de Rota LED, een zwaailamp waarbij LED technologie en reflectoren gecombineerd worden, zal te zien zijn. De LED’s in deze lamp worden opeenvolgend aangeschakeld om een roterend effect te verkrijgen, wat zorgt voor een duidelijk waarschuwingssignaal. De Rota LED heeft een compacte vorm en een schokvaste lichtkap die beschermt tegen stoten van bijvoorbeeld takken. De hoge schokbestendigheid maakt deze waarschuwingslamp bijzonder geschikt voor bouw- en landbouwmachines. De Rota LED is goedgekeurd voor GGVS/ADR transport.

Hella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer