HelloFresh e-commerce dc Bleiswijk verkocht • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

HelloFresh e-commerce dc Bleiswijk verkocht

Borghese Logistics heeft het e-commerce distributiecentrum voor HelloFresh dat wordt ontwikkeld op bedrijvenpark Prisma in Bleiswijk, verkocht aan Gramercy Europe. De ontwikkeling omvat circa 19.500 m2 bedrijfsruimte, circa 1.500 m2 kantoorruimte en 133 parkeerplaatsen.


Gramercy Europe, een in logistiek vastgoed gespecialiseerde fondsmanager, heeft de acquisitie ondergebracht in het nieuwste fonds Gramercy Property Europe II Ltd (GPE III). Het gebouw maakt deel uit van een grotere ontwikkeling. Direct achter het gebouw van HelloFresh is nog circa 20.000 m² logistieke bedrijfsruimte beschikbaar. De verhuur hiervan wordt verzorgd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Borghese Logistics bij de verhuur aan HelloFresh en bij de verkoop van de ontwikkeling aan Gramercy Europe. Industrial Real Estate Partners adviseerde Gramercy Europe bij de acquisitie van het object.

Het e-commerce distributiecentrum is centraal gelegen in de Randstad met directe aansluiting op een aantal belangrijke rijkswegen zoals de A4, A12, A13 en de A20. Borghese Logistics is ontwikkelaar van het object dat in juni 2018 is opgeleverd met een BREAAM Excellent certificaat. Het distributiecentrum is volledig gekoeld en ingericht naar de specifieke eisen die gelden voor de opslag van versproducten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer