Hertz verrijkt vloot met 542 Atego’s • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hertz verrijkt vloot met 542 Atego’s

Auto- en truckverhuurder Hertz heeft afgelopen jaar 542 Mercedes-Benz’ Atego in haar vloot opgenomen. Onlangs werden de laatste 55 stuks overhandigd.

Hertz Car Hire heeft nu meer dan 1200 trucks van Mercedes-Benz van meer dan 7,5 ton in haar verhuurvloot. De Atego’s die nu zijn geleverd zijn 7,5 en 15 tons auto’s met box-opbouw of schuifzeilen. De 15 tons Atego maakt overigens zijn debuut bij Hertz.

“Door ons assortiment trucks uit te breiden met nog eens 102 units van de 15 tons Atego willen we tegemoet komen aan de toenemende grote vraag in dit huursegment”, zegt Joachim Verheugen, directeur wagenparkverhuur van Hertz. “Tegelijkertijd hebben we een groot deel van ons wagenpark gemoderniseerd vanaf 7,5 ton en vertrouwen we uitsluitend op vrachtwagens van Mercedes-Benz, vanwege de goede ervaringen met het hele vrachtwagensegment.” “De 15-tons Atego onderscheidt zich door zijn hoge laadvermogen en de manoeuvreerbaarheid in het stedelijk gebied”, zegt Oliver Kraft, hoofd van het key-accountbeheer van trucks bij Hertz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer