Ga naar hoofdinhoud

Van Heur rijdt ‘voor altijd’ DAF

Internationaal Transportbedrijf R. van Heur in Kelpen-Oler heeft zeven nieuwe DAF XF 460 trekkers in gebruik genomen. Nieuwe DAF’s is niets nieuws voor Van Heur, het bedrijf rijdt al sinds de oprichting in 1972 met DAF.

“DAF zit bij ons een beetje in het bloed. Dat kun je wel zeggen ja”, aldus Ron van Heur, directeur en eigenaar van het transportbedrijf. “Die loyaliteit komt doordat we goede ervaringen hebben met dit merk, het verbruik en de service. Waarom zou je dan veranderen? Vooral omdat ook de nieuwe XF’s heel goed bevallen, zowel door het brandstofverbruik als het comfort. De chauffeurs hebben het naar de zin in de nieuwe cabine.”

De eerste, afgeleverde nieuwe DAF XF 460 FT-trekker heeft inmiddels circa 350.000 kilometer op de klok. Voldoende dus om al een redelijk beeld te kunnen schetsen van verbruik, betrouwbaarheid en rijcomfort.

Het vervoer bij Internationaal Transportbedrijf R. van Heur is divers. De ritten zijn in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Groot Brittannië, Frankrijk en Denemarken. Het bedrijf maakt gebruik van met zeil gesloten tautliners, open trailers en opleggers met verrijdbare kranen, dubbelstock trailers en tautliners met kooiapen. Ook verzorgt het transportbedrijf voor klanten op- en overslag, waarbij opvallend zware goederen zijn om te laden dankzij heftrucks met een hefcapaciteit van 15 ton.

Het bedrijf telt momenteel 30 medewerkers en 26 trucks. “Wij bedienen een vaste klantenkring in diverse takken van vervoer met goed gemotiveerde chauffeurs, die doorgaans reeds jaren in dienst zijn. Alle chauffeurs zijn in het bezit van VCA, ADR stukgoed en ADR tank certificaten. Met goed onderhouden materieel staat het team van Van Heur nog steeds voor kwaliteit en voor dezelfde principes die destijds golden bij de start in 1972 met één DAF.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer