Ga naar hoofdinhoud

Hiab opent nieuw installatiecentrum in Meppel

Hiab zal tijdens het eerste kwartaal van 2018 een nieuw fabrieksinstallatie- en competentiecentrum openen in Meppel, Nederland. Het nieuwe centrum gaat FrameWorksTM-hulpframes, vrachtwagencarrosserieën en complete voertuigoplossingen voor het Europese klantenbestand van Hiab produceren. Tevens zal het, het wereldwijde competentiecentrum voor Hiab FrameWorks-installaties worden en  distributiecentrum voor Hiab FrameWorks-kits.

“In 2016 hebben we Hiab FrameWorks op de markt geïntroduceerd, een modulair systeem waarmee we de klant een vooraf vervaardigd, kant en klaar subframe aanbieden dat is afgestemd op de gekozen truck. Bij de ontwikkeling van het FrameWorks-concept wilden we speciale aandacht besteden aan de algehele kwaliteit en veiligheid van de opbouw, de opbouwtijd verkorten en de producten sneller gebruiksklaar hebben voor onze klanten. In het begin was dit nieuwe concept enkel beschikbaar voor onze zware reeks laadkranen, maar we hebben het aanbod uitgebreid met oplossingen voor de Hiab-kranen met een middelzwaar en licht hefvermogen, LOGLIFT- en JONSERED kranen voor bosbouw en recycling, alsook voor MULTILIFT-containersystemen”, aldus Marcel Boxem, Director, Heavy Range Loader Cranes bij Hiab.

Het nieuwe installatiecentrum levert de klant volledig berekende, ontworpen en geteste installaties van een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau dankzij het zeer gecontroleerde installatieproces door ervaren Hiab-professionals. “Met het nieuwe fabrieksinstallatiecentrum leveren wij snelle en betrouwbare complete oplossingen met optimale prestaties van de apparatuur. Het centrum gaat daarnaast expertise delen over FrameWorks-installaties met partners en met onze eigen installatiewerkplaatsen”, aldus Joakim Andersson, Senior Vice President, Loader Cranes bij Hiab.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer