Hiab samen met Brinks op Transport Compleet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Hiab samen met Brinks op Transport Compleet

Hiab staat op Transport Compleet samen met Brinks Carrosserieën uit Hengelo. Naast een demovoertuig met Hiabs zwaarste kraan tot nu toe, zal er onder andere een nieuw type ZEPRO laadklep tentoongesteld worden en vele andere producten.

Met HiVision gaat Hiab verder in het besturen van uw houtkraan. Door middel van camera-gebaseerde visietechnologie kan men een houtkraan besturen vanuit de vrachtwagencabine. Deze slimme manier van bediening zorgt ervoor dat men productiever kanwerken, meer laadvermogen krijgt en brandstof bespaart. Daarnaast heeft men perfect zicht, terwijl men comfortabel in de cabine zit! Hiab heeft een HiVision simulator tijdens Transport Compleet in Hardenberg voor een real-experience.

Ook tentoongesteld wordt de Moffett E4, een uitstekende oplossing voor stedelijke leveringen, waar een laag geluidsniveau of geen uitstoot van gassen belangrijk is: onze elektrische meeneemheftrucks uit de Moffett E-series. Ook de nieuwste Moffett M4 NX serie, vol met verbeteringen zowel van binnen als van buiten, is aanwezig. Deze NX serie zorgt voor betere prestaties, eenvoudiger onderhoud, verbeterde stijl, meer veiligheid en comfort en uitgebreide opties en accessoires.

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer