HNA verkoopt TIP Trailer • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

HNA verkoopt TIP Trailer

TIP Trailer Services is verkocht door eigenaar HNA Group. De nieuwe eigenaar is I Squared Capital. Beide partijen zijn investeringsmaatschappijen. Over de hoogte van de verkoopsom zijn geen mededelingen gedaan.

HNA had TIP Trailer Services sinds 2013 in portefeuille, en verkreeg het toen samen met investeerder Bravia Capital.

“We zijn verheugd over de samenwerking met Bob Fast en het managementteam van TIP Trailer om de bedrijfswaarde van TIP aanzienlijk te vergroten sinds we het in 2013 hebben verworven”, aldus Adam Tan, vice-voorzitter en CEO van HNA Group. “Deze transactie is voor ons winstgevend en in overeenstemming met onze ambitie om onze portefeuille regelmatig te evalueren om ervoor te zorgen dat onze inzet van kapitaal op de juiste wijze wordt afgestemd op onze bedrijfsdoelstellingen en strategische prioriteiten als wereldleider op het gebied van luchtvaart en toerisme, logistiek en financiële diensten.”

TIP Trailer Services heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en heeft vestigingen in 17 landen. Het heeft een vloot van 66.000 trailers en beschikt over 86 servicepunten, die dienstverlenend zijn voor circa 7.700 klanten.

I Squared Capital is een wereldwijde investeerder met meer dan 12 miljard US dollar aan beheerd vermogen. Het is actief in energie, nutsbedrijven, telecom en transport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer