Ga naar hoofdinhoud

Honderd Volvo’s voor Albers

Drie gloednieuwe Volvo FH trekkers werden onlangs in ontvangst genomen door Albers uit Landhorst, specialist in het vervoer en de logistieke begeleiding van alle soorten vloeibare en vaste mest, vloeibare diervoeders en vele soorten goederen.

Het wagenpark van Albers bestaat momenteel uit 40 trekkende eenheden, waarvan maar liefst 32 Volvo Trucks. “De kwaliteit van het product Volvo en de goede service van onze dealer BAS Truck Center zijn van grote invloed op ons aankoopproces. Wij zijn ontzettend tevreden over het merk, en van de BAS kunnen we echt op aan. We hebben om die reden dan ook deze investeringsronde weer voor Volvo, inclusief onderhoudscontract, gekozen”, aldus eigenaar Martijn Albers.

Het wagenpark werd namelijk uitgebreid met drie Volvo FH 4×2 trekkers, onder andere uitgerust met 460 pk, PTO, Aslastindicator, Work Remote en voor een optimaal rijcomfort werd ook gekozen voor Volvo Dynamic Steering. Een van de drie FH’s betrof de honderdste Volvo in het wagenpark van Albers.

Albers uit Landhorst is al ruim 30 jaar specialist in het vervoer en de logistieke begeleiding van alle soorten vloeibare en vaste mest, vloeibare diervoeders en vele soorten goederen. Het bedrijf werd in 1983 opgericht door Cor Albers. Waar de eerste jaren de focus lag op de varkens- en rundveehouderij, werd een aantal jaar later de transporttak binnen Albers opgericht. Met de overname van een transportbedrijf in 1993 werd Albers een breed inzetbare allrounder binnen de transportsector. Zowel nationaal als internationaal zijn ze dagelijks actief om met een team van ruim 50 enthousiaste medewerkers vervoersopdrachten zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren, variërend van agrarisch en niet-agrarisch transport tot mestverwerking.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer