Houtman Logistiek en Van Zaal Transport efficiënt samen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Houtman Logistiek en Van Zaal Transport efficiënt samen

Logistiek dienstverleners Houtman Logistiek uit Boskoop en Van Zaal Transport uit De Kwakel bundelen hun krachten in de regio Boskoop.

Houtman gaat vanaf deze maand handel voor Van Zaal Transport uitrijden en ophalen. De samenwerking zorgt voor efficiëntere vervoersbewegingen, waardoor er minder vrachtwagens in het dorp Boskoop en omgeving rijden. Waar eerst beide vervoerders voor kleine hoeveelheden bij dezelfde klanten kwamen, haalt en brengt Houtman Logistiek nu alle handel in één keer.

“Het is een unieke samenwerking waarbij we elkaar als collega-transporteurs verstreken”, zegt Jeffrey Houtman, eigenaar van Houtman Logistiek. Houtman Logistiek Houtman Logistiek is een jong en ambitieus transportbedrijf, opgericht in 2014. Hun doel is om inefficiënte vervoersstromen in de regio te verbeteren en om logistieke totaaloplossingen te bieden. Dit doen ze onder meer door hun diensten te combineren met hun zusteronderneming: logistiek op – en overslagbedrijf Logistiek Centrum Boskoop.

Van Zaal Transport Van Zaal Transport is een vooruitstrevende sierteeltvervoerder met tweeëntwintig jaar ervaring op de teller. De onderneming vervoert jaarlijks miljoenen bloemen en planten in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast biedt Van Zaal ook warehousing service en bedrijfsruimteverhuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer