Ga naar hoofdinhoud

ICTS verhuurt 50 trailers aan Europa Group

Na de bestelling van 50 chassis’ voor P&O Ferrymaster heeft de ICTS Group opnieuw een langetermijn huurovereenkomst gesloten. Deze keer voor 50 nieuwe ‘Box-trailers’ met Europa Worldwide Group, een onafhankelijke internationale transport en logistics groep met hoofdzetel in het Britse Dartford.

20150819_113132ICTS beheert en onderhoudt een vloot van in totaal circa 1450 trailers in diverse afzetmarkten zoals België, Nederland, Polen, Rusland en de UK. “Met de nieuwe overeenkomst voor 50 Schmitz boxtrailers versterken we ons marktaandeel in deze belangrijke afzetmarkten”, aldus Christophe Deboo, verantwoordelijke voor het commerciële en marketing gebeuren bij ICTS.

Een eerste levering van 30 trailers vond reeds plaats in augustus 2015. Die wordt nu gevolgd door een tweede levering van 20 trailers voor het einde van het jaar.  Kenmerkend voor de trailers is dat ze allemaal uitgerust zijn met antidiefstal sluitingen op de achterdeuren en tevens beschikken over het concept van een dubbele laadvloer, wat extra capaciteit en flexibiliteit teweegbrengt.

20150713_134919De overeenkomst houdt ook in dat ICTS een totaalservice biedt zowel op gebied van onderhoud en depannages (24/7-dienst). Verder stelt het al zijn (mobiele) werkplaatsen in Europa ter beschikking. Dit alles is een noodzakelijk kwaad voor transportbedrijven, om de vloot zoveel als mogelijk rijklaar te houden.

Europa Worldwide Group breidt met het order zijn capaciteit uit tot 210 trailers wat betreft transport op Europees grondgebied. Sinds 50 jaar marktleider in expres-vrachtvervoer biedt Europa Worldwide Group zowel import- als exportoplossingen aan. Verder specialiseert dit toonaangevend bedrijf zich eveneens in transport over zee en in de lucht, en biedt het tal van oplossingen aan voor de opslag van diverse goederen in zijn magazijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer