IDS vernieuwt iAccount • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

IDS vernieuwt iAccount

IDS heeft iAccount vernieuwd. Met deze toepassing kunnen transportbedrijven nu nog beter online en realtime hun brandstofverbruik monitoren.

Met iAccount voorziet IDS zijn klanten van een technologie die het mogelijk maakt om vanuit een eenvoudige online ‘centrale commando module’ toegang tot realtime informatie over de ritten en brandstofprestaties van hun vrachtwagens over heel Europa te krijgen. Dit gebeurt door alle acties meteen via het hele netwerk te versturen. Het hoofdkantoor heeft bovendien controle over en inzicht in het gebruik van elektronische betaalkaarten.

Als een van de grootste brandstofserviceproviders van Europa, voorzag IDS zijn klanten namelijk al van elektronische betaalkaarten. Deze geven toegang tot een netwerk van 600 strategisch geplaatste en concurrerend geprijsde tanklocaties langs alle belangrijke autoroutes van Europa. Met iAccount kunnen IDS-klanten nu op afstand deze kaarten niet alleen controleren, maar belangrijker nog, ook het gebruik ervan bijna realtime inzien. Dankzij een unieke beveiliging kunnen gebruikers in het hoofdkantoor van de transporteur zorgeloos de aangewezen tankstations monitoren, transacties bekijken, brandstof-efficiënte routes uitstippelen en de prijsgeschiedenis opvragen. Kortom, met iAccount kunnen transportbedrijven zich voor het eerst en op elk mogelijk moment een compleet beeld vormen van de brandstofprestaties en het kostenprofiel van hun gehele wagenpark.

“Toen we de eerste uitvoering van iAccount lanceerden, hebben we er hard aan gewerkt om onze klanten te stimuleren deze te gebruiken – maar de voordelen bleken meteen zo duidelijk dat het gebruik ervan in het eerste jaar al verviervoudigde”, licht Christy Immens, IT Business Expert bij IDS, toe. “We zijn dan ook erg blij dat deze nieuwe versie van iAccount nu al zo goed wordt ontvangen door onze klanten. Naar onze mening voorzien we op deze manier echt in een noodzakelijke behoefte onder Europese vrachtvervoerders.”

“Voor IDS is de lancering van de nieuwe iAccount van groot strategisch belang. Het speelt een sleutelrol in het behouden van onze positie als Europa’s grootste aanbieder van tankkaarten”, zegt Martijn Hazebroek, Strategy & Markets Manager, IDS. “De technologie is ook een grote overwinning voor onze klanten omdat ze nu zeer precies hun eigen brandstofverbruik kunnen beheren en wij de veiligheid kunnen garanderen. iAccount is beschikbaar in 16 verschillende talen en de meest uitgebreide en technologisch geavanceerde oplossing in zijn soort op de markt. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten hiermee klaar zijn voor de toekomst bij het vervoeren van hun essentiële goederen naar alle uithoeken van Europa.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer