Innovatie en demonstratie bij MAX-Repair • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Innovatie en demonstratie bij MAX-Repair

Tijdens Transport Compleet zal MAX-Repair een aantal noviteiten en activiteiten tonen die het one-stop-shop schadeherstel karakter onderstrepen. Zo geeft MAX-Repair demonstraties van meet- en richttechniek voor chassis waarmee transporteurs kosten kunnen besparen. MAX- Repair werkt met een diagnosemethode op basis van cameratechniek die een driedimensionaal beeld van het chassis oplevert, inclusief de gemeten afwijkingen.

Pieter Dorland, vestigingsmanager Van Tilburg Bastianen Roosendaal, waar MAX-Repair zich samen mee presenteert: “Wij vinden het belangrijk om met onze MAX-Repair vestiging in Roosendaal, hier regionaal aanwezig te zijn voor onze relaties. Wij laten hier graag zien wat wij vanuit Van Tilburg-Bastianen Roosendaal kunnen betekenen binnen schadeherstel.”

MAX-Repair is landelijk vertegenwoordigd en herstelt  schades fabricaatonafhankelijk voor trucks, trailers en zwaar werkmaterieel.  Onlangs kwam MAX-Repair in het nieuws door de uitbreiding  van het schadeherstel netwerk met Brinks Carrosserieën uit Hengelo. MAX-Repair is te vinden op standnummer 174.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer