Foto's: Innovatieve LZV voor Kruger Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Innovatieve LZV voor Kruger Transport

Kruger Transport uit Veenendaal kon al op de eerste dag van Transport Compleet een feestje vieren. Het kreeg uit handen van TIP Trailer Services een nieuwe, bijzondere LZV-combinatie geleverd.

De LZV is gebouwd door Heiwo en heeft in de achterste trailer, die toegankelijk is voor nadere inspectie, een LoadLok ESC railsysteem. Daarmee is in principe een dubbele laadvloer gecreëerd. Tussen de dubbele laadvloerbalken zitten ESC rails die voorzien zijn van kledingstangen. Deze kunnen eenvoudig op de juiste hoogte worden geplaatst.

De LZV-trailer heeft aan de achterzijde een veilige roldeur en is tevens voorzien van een Cargo-Lock beveiligingssysteem. Het zorgt ervoor dat de roldeuren alleen door geautoriseerde medewerkers geopend kunnen worden. Door het invoeren van de juiste pincode zullen de bedieningsknoppen van de roldeur ingeschakeld worden. De roldeur kan geopend worden en na het sluiten van de roldeur worden de bedieningsknoppen automatisch uitgeschakeld. De LZV is te bezichtigen in hal 7.

 

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer