Ga naar hoofdinhoud

Intensievere samenwerking CB en Krijgsman

Om klanten nog beter van dienst te zijn gaan logistiek dienstverleners CB en Krijgsman Public Warehousing samenwerken op het gebied van ‘value added logistics’ en vervoer. Klanten, veelal uitgevers, kunnen zo rekenen op een nog snellere dienstverlening. Samen maken partijen de logistieke keten korter.

Value added logistics omvat onder meer het stickeren en sealen van boeken. Vooral in drukke periodes, zoals rond de feestdagen, levert de samenwerking veel op. Johan Krijgsman, directeur Krijgsman Public Warehousing: “Eigenlijk bundelen we capaciteit. Dat betekent dat we veel flexibeler zijn en pieken gemakkelijker kunnen opvangen. Vooral in het samenstellen van gecompliceerde pakketten en maatwerk voor de klant zijn we sterk. Ook CB’s klanten kunnen nu rekenen op onze ervaring.”

Op het gebied van vervoer zal Krijgsman gebruik maken van CB. Het gaat vooral om transport tussen Krijgsman en CB. Cees Pronk, directeur Operations bij CB: “Bij CB werken we graag samen met partijen in de keten. Op die manier zorgen we ervoor dat onze klanten nog sneller geholpen kunnen worden. Krijgsman en CB sluiten prima bij elkaar aan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer