Ga naar hoofdinhoud

Intertruck Group onthult eerste internationale distributeur

Op de Automechanika Frankfurt heeft Intertruck Group haar eerste internationale distributie-overeenkomst getekend specifiek voor het Intertruck merk. TAVO OY is vanaf heden de officiële distributeur voor het Intertruck merk in Finland.

 

fotoDe onafhankelijke positie van het Intertruck merk geeft TAVO een unieke positie in de Finse heavy duty after-markt. Met het distributeur schap is TAVO in staat om de complete range van het Intertruck merk in de markt te zetten, ondersteund door de product concepten die Intertruck biedt.

 

Het aangaan van een partnerschap met Intertruck betekent ook ondersteuning op het gebied van marketing en het benutten van de product kennis die Intertruck heeft opgedaan in de afgelopen 50 jaar. “Voor ons is dit een opwindende mogelijkheid. Het Intertruck merk is een perfect alternatief voor de bestaande merken. We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de uitbreiding van de range en met onze nieuwe merk catalogus zijn we klaar om de volgende stap te zetten” zegt Marcel van Eeuwen (CEO Intertruck Group).

 

Het aangaan van een partnerschap met Intertruck is daarom een strategische keuze. Focussen op het Intertruck merk en de toegevoegde waarde geeft onze partners een strategische voordeel in hun thuismarkt. Hierdoor kunnen zij volledig de focus leggen op het versterken en verder uitbouwen van hun positie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer