Iveco focust op duurzaamheid • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Iveco focust op duurzaamheid

Tijdens Transport Compleet pakt Iveco uit met diverse specifieke voertuigen in en om de EvenementenHal. Daarnaast daagt Iveco elke bezoeker uit om een testrit te maken met de kampioenen in duurzaamheid en brandstofbesparing: Ervaar zelf wat de rijeigenschappen zijn van de 400pk sterke LNG-truck Stralis NP en in dieseluitvoering Stralis XP! Beide voorzien van beladen trailers, dus neem uw CE-rijbewijs mee…

Iveco is naar eigen zeggen marktleider in Nederland als het gaat om duurzaam aangedreven voertuigen in het wegtransport. De truckfabrikant biedt af-fabriek aardgasoplossingen over haar gehele range voertuigen van de Iveco Daily CNG (vanaf 3,5 ton), Eurocargo CNG en Iveco Stralis met CNG en/of LNG. De Stralis NP neemt dan ook een voorname plek in in Gorinchem. Deze 400pk sterke LNG-aangedreven trekker met de grote Hi-Way cabine en automatisch schakelende versnellingsbak betekent een duurzame revolutie in transportland. Het is nu mogelijk voor elke transportondernemer: 1500 kilometer rijden op vloeibaar aardgas (LNG) zonder in te boeten op prestatie of rijeigenschappen en daarbij 15 procent CO2-emissie, 99 procent fijnstof, 70 procent NOx minder uit te stoten en 75 procent minder geluid te produceren!

Op de beursvloer zal de Iveco-stand op afstand herkenbaar zijn dankzij een volledig aangeklede Stralis XP in de kleur Maranello-rood. Deze Iveco Stralis, uitgerust met de brandstof besparende technologieën zoals het Hi-SCR uitlaatgasnabehandelingssysteem zonder EGR, Hi-Tronix automaat en Hi-Cruise met predictive shifting. Dit is de ultieme TCO-kampioen voor het internationale wegtransport.

De kracht, rijeigenschappen en ruimte van de Stralis XP en NP ervaren tijdens een testrit? Stap direct in bij de Iveco-stand nr. 250 in de EvenementenHal tijdens Transport Compleet Gorinchem 2017!

Naast de Iveco Stralis XP en NP vindt u in en om de hal nog diverse andere Iveco’s zoals verschillende Daily’s, de Iveco Stralis Abarth-edition, de nieuwe 570pk sterke Iveco Stralis van Handelsonderneming P. van der Mark BV uit Beuningen en een nieuwe Iveco Stralis NP van Lauwen Transport uit Etten-Leur! Naar verluidt staat ook de Iveco Stralis X-Way in Gorinchem.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer