Ga naar hoofdinhoud

Iveco presenteert Green Finance met BNP Paribas

Transporteurs die hun wagenpark een flinke ‘groene’ impuls willen geven maar even niet weten hoe dat te financieren wordt de helpende hand toegestoken door Iveco en BNP Paribas. De bedrijven bieden onder de naam Green Finance mogelijkheden om de aankoop van Iveco’s op CNG, LNG, schone diesel en elektriciteit met voordelige financiële condities te vergemakkelijken.

Pierre Lahutte, Iveco Brand President, verklaarde: “Iveco zet zich al lang in voor duurzaam transport. Wij zijn al meer dan 20 jaar een pionier op het gebied van alternatieve aandrijftechnieken met het doel onze klanten voertuigen te bieden die hen in staat stellen duurzamer te zijn en toch winstgevend te werken. Met de Green Finance-regelingen gaan we nog een stap verder, door de energietransitie van onze klanten te helpen, zodat ze hun wagenparken milieuvriendelijker kunnen maken. Dit initiatief met BNP Paribas Leasing Solutions is een bewijs van wat kan worden bereikt wanneer twee spelers uit verschillende industrieën hun krachten bundelen voor een dergelijke belangrijke zaak. ”

Charlotte Dennery, CEO van BNP Paribas Leasing Solutions, zei: “Als onderdeel van haar ontwikkelingsplan voor 2020, gaf BNP Paribas duidelijk blijk van haar wil om haar inzet voor de energietransitie en de verwezenlijking van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties te versterken. BNP Paribas Leasing Solutions wil graag bedrijven helpen om verantwoorde voertuigen in gebruik te nemen.”

Het Green Finance inancieringsaanbod zal beschikbaar zijn in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk via Iveco-netwerkdealers onder het merk ‘Iveco Capital’ door CNH Industrial Capital Europe, een gemeenschappelijke financieringsmaatschappij tussen CNH Industrial en BNP Paribas Leasing Solutions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer