Nieuws

Janssen rijdt Hallmark naar Oostenrijk

Hallmark Cards Continental Europe en de Janssen Group (o.a. Janssen Distribution Services en zusterbedrijf Decker) hebben hun samenwerking verder geïntensiveerd. De partijen slaan per direct ook de handen ineen voor het transport van verpakkingsproducten en wenskaarten naar Oostenrijk. Een nieuwe uitdaging voor Hallmark gezien de afwijkende volumes en seizoenspatronen van de verpakkingsproducten. Flexibiliteit in de linehaul naar Oostenrijk is hiervoor een vereiste, iets waar Janssen in kan voorzien.

Wenskaartenproducent en –aanbieder Hallmark Cards Continental Europe gaat nu ook haar assortiment cadeaupapier, papieren cadeautassen, cadeaudozen, strikken en linten in Oostenrijk aanbieden. Voor het uitdagende transport schreven zij een tender uit. Deze is gewonnen door Decker, onderdeel van de Janssen Group.

Coen van Hout, Supply Chain Directeur van Hallmark zegt hierover: “Met name de creativiteit in het meedenken en realiseren van oplossingen voor dit transport heeft onze keuze op Decker doen vallen. Aangezien het voor Hallmark een relatief nieuwe categorie is met andere volumes dan wenskaarten en een grillig afzetpatroon door de week heen, vereist het een flexibele oplossing. Decker voorziet hierin. De looptijden zijn verkort en de logistieke kosten zijn gereduceerd.”

Ook Philippe Janssen, vijfde generatie van de familie Janssen , is verheugd met de verdere samenwerking. “Een open en nauw betrokken samenwerking is voor ons als logistiek partner essentieel om onze relaties op logistiek gebied te ondersteunen met het realiseren van een zo optimaal mogelijk ingerichte Supply Chain. Iedere specifieke situatie vergt een specifieke oplossing, veel van onze services komen voort uit ontwikkelde maatwerk oplossingen waar vervolgens ook nieuwe relaties mee ondersteund kunnen worden. Binnen de groep is ieder bedrijfsonderdeel gespecialiseerd in een eigen vakgebied, met de diverse specialisten zijn we in staat onze warehouse en/of transport relaties zo goed als mogelijk te bedienen.”

Beiden bedrijven zien de volumes per week groeien, wat een extra stimulans is voor de gekozen directe linehaul transportoplossing.

Janssen verzorgt al 5 jaar de distributie van alle Hallmark pakketten met wenskaarten richting de Duitse retailers. Nu voegt Hallmark daar ook dochterbedrijf Decker aan toe voor het transport naar Oostenrijk. Naast deze oplossing verzorgt Decker ook de transporten naar Zwitserland voor Hallmark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven