Jeroen Struiksma wint JongTLN Award • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Jeroen Struiksma wint JongTLN Award

Jeroen Struiksma, algemeen directeur van Freshtrans is de winnaar van de eerste JongTLN Award. Hij ontving de prijs uit handen van minister Cora van Nieuwenhuizen (I&W) tijdens TLN Live 2017.

​De jury, onder leiding van Walther Ploos van Amstel is van mening dat Jeroen met Freshtrans Bgrote stappen heeft gezet. “Jeroen heeft met durf, kracht en uithoudingsvermogen een distributienetwerk voor bloemen voor detailhandel van de grond af opgebouwd in Frankrijk en daarmee een probleem opgelost voor een klantengroep. Hij heeft laten zien dat het eigen marktsegment volop ruimte biedt voor innovatieve concepten, heeft lastige hobbels overwonnen en is daarmee de verdiende winnaar.”

Ivette van Wijgerden van DHL Parcel en Tomas Brands van De Bresser Group of Companies waren de andere twee finalisten van de JongTLN Award. Alle drie zijn ze werkzaam voor compleet verschillende bedrijven en in een heel andere rol en laten daarmee de diversiteit zien van de sector.

Dit jaar werd voor het eerst de JongTLN Award uitgereikt tijdens TLN Live 2017, het vernieuwde jaarcongres. Naast de JongTLN Award werd ook de Logistie​​​​​​k Oeuvre ​Award​ uitgereikt. De TLN Awards worden uitgereikt aan de meest aansprekende en vooruitstrevende personen en bedrijven in de sector.​

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer