Kamaz-coureur test rallytruck Martin van den Brink • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kamaz-coureur test rallytruck Martin van den Brink

Martin van den Brink begint maandag als titelverdediger in de Morocco Desert Challenge, voorheen de Oilibya Rally. Maar voordat hij van start gaat liet hij eerst Kamaz-coureur Ayrat Mardeev een testrit maken in de Renault torpedotruck van Mammoet Rallysport.

“Namens Kamaz vroeg Vladimir Chagin of Mardeev in Marokko een keer in onze truck mocht rijden. Zaterdagmiddag zijn we op pad gegaan en dat was van beide kanten een geslaagde onderneming”, aldus Van den Brink. Inmiddels heeft hij via Kamaz teammanager Vladimir Chagin een bedankmailtje gekregen. “Chagin was ons erkentelijk voor de ontvangst. Mardeev toonde zich zeer enthousiast en roemde de Renault truck. Hij was onder de indruk van de prestaties.”

Tot slot werd Martin van den Brink sportief gezien een hart onder de riem gestoken. “Chagin wenste ons team veel succes. Maar wat leuker is, was de uitnodiging voor een bezoek aan de Kamaz-fabriek en daaraan gekoppeld een testrit in de rallytruck van Kamaz. Dat gaan we binnenkort verder bespreken.”

De Morocco Desert Challenge gaat van start in Agadir. Maandag is de eerste etappe vanuit Plage Blanche. De finish is zondag 23 april in Saidia. De rallykaravaan trekt in zeven etappes van de westkust van Marokko naar het noorden aan de Middellandse Zee. Er doen in totaal 18 trucks mee aan de rally.

Bron: Mammoet Rallysport

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer