Ga naar hoofdinhoud

Kees in ’t Veen neemt Meijndert International over

Kees in ’t Veen Tanktransporten uit Rotterdam-Europoort neemt Meijndert International uit Dordrecht over. Meijndert behoudt haar eigen identiteit binnen Kees in ’t Veen.

Dat hebben beide bedrijven maandag bekend gemaakt. “De gezamenlijke missie en visie, uitstekende reputatie én uitzonderlijke klanttevredenheid waren de belangrijkste factoren voor deze strategische samenwerking. Door deze samenwerking zal de klant centraal staan én zullen beide bedrijven hun eigen identiteit behouden met als motto; zichtbare kwaliteit”, aldus de bedrijven in een gezamenlijke verklaring.

Kees in ’t Veen en Meijndert International gaan samenwerken en zich vestigen op de locatie van Kees in ’t Veen aan de Middenweg 1 in Moerdijk. Het Meijndert team met chauffeurs in Moerdijk behoudt haar eigen identiteit, de onderneming maakt onderdeel uit van één van de business units binnen de Kees in ’t Veen Groep.

De locatie Moerdijk heeft alle voorzieningen en service die een chauffeur zich kan wensen, deze staan ten dienste van en voor chauffeurs van zowel Meijndert alsook Kees in ’t Veen.

“Samen sterker en het leveren van zichtbare kwaliteit is het motto. Dit motto wordt mede vertaald vanuit onze gemeenschappelijke visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen richting ingebruikname van een energie neutraal kantoor én werkplaats (als enige te Moerdijk) aangevuld met een ‘state of the art’ wagenpark van Meijndert International en Kees in ’t veen. Door de realisatie van deze strategische samenwerking in Moerdijk is de continuïteit én identiteit van beide familiebedrijven met een ‘hands-on mentaliteit’ gegarandeerd op alle facetten”, aldus de corporate verklaring van de beide ondernemingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer