Kennis delen met ING en TLN • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kennis delen met ING en TLN

Natuurlijk kun je naar de Evenementenhal Hardenberg komen om te kijken naar de nieuwste producten op de beursvloer, maar vergeet ook zeker niet naar de  kennissessies van ING en TLN te komen. Goed voor de kennis èn je netwerk!

De sessies van ING en TLN worden vaak goedbezocht, maar vallen vooraf temidden van het al het beursnieuws misschien niet zo op. Daarom doen we dat hier even. Transport Compleet Hardenberg vindt plaats van dinsdag 13 t/m donderdag 15 maart en elke dag is er voorafgaand aan de beurs een interessante sessie.

Assetvisie
De eerste is op dinsdag 13 maart. ING nodigt de beursbezoeker van voor haar kennissessie. Op het programma staat de presentatie van de nieuwe ING Assetvisie Trucks en Trailers, inmiddels jaargang 11, centraal. De Assetvisie is jaarlijks een ijkpunt voor de kansen in de truck- en trailerindustrie voor het jaar dat voor ons ligt, al wordt er ook teruggekeken naar het afgelopen jaar. Om 11.45 uur wordt de sessies afgetrapt met een kennismakingslunch met Paul Veld, Directeur ING Transport & Logistics Noord Oost Nederland en zijn team in het restaurant op de beursvloer. Met de boterhammen achter de kiezen volgt om 12.30 uur het welkomstwoord door Herman Sjoerds, Sales Development ING Lease, ING Commercial Finance en Machiel Bode Sector Banker ING Transport & Logistics. Meteen daarna vindt de presentatie van de nieuwe ING Assetvisie plaats door Michiel Bremmers, Assetmanager & Remarketing – Transport en Logistiek ING Lease en Rico Luman, Sector- en regio econoom, ING Economisch Bureau. Vervolgens komt Paul Haverkamp op het podium. Hij is directeur Verkoop van verzekeraar TVM en vertelt alles over het NK Veiligste Chauffeur. Om 13.40 uur volgt dan nog Roy Gebbink van Finco Fuel, die alles kan vertellen over de brandstof Change XL. Direct daarna gaat om 14.00 uur de beurs open. ING biedt een zeer interessant programma, waarvoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Aanmelden via de site van ING Events of via Transport Compleet is noodzakelijk. Op de sites is overigens ook te zien welke bezoekers er nog meer komen, en of er mogelijk interessante gesprekspartners tussen zitten.

Data
De andere twee beursdagen hebben een sessie van TLN. De eerste vindt plaats op woensdag 14 maart van 13.00 tot 15.00 uur en heeft als thema: ‘Digitalisering en het delen van data. Hoe kunnen we u hierbij helpen?’ De data die vrijkomen bij transport en logistiek kunnen in het voordeel van transporteurs en vervoerders worden gebruik. Er kan zelfs een serieuze efficiencyslag mee worden gemaakt, maar veel bedrijven weifelen of ze zomaar data kunnen en willen delen met anderen. De presentatie wordt verzorgd door Wout van den Heuvel. Op de derde beursdag, donderdag 15 maart, eveneens van 13.00 tot 15.00 uur, organiseert TLN een sessie met als thema ‘Boetes rij- en rusttijden’. Ook daar leven veel vragen over bij transportbedrijven, die in veel gevallen niet goed hoogte krijgen van de handhavingspraktijken in het buitenland. Piet Massuger & Erik Busser (TLN) verzorgen deze sessie. Aanmelden kan door een mail te sturen aan evenementen@tln.nl.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer