Kennissessie Automatisering op Transport Compleet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kennissessie Automatisering op Transport Compleet

Op woensdag 6 september 2017 organiseert Carrosserie.nl/Cintec op Transport Compleet in samenwerking met Gilde Software een kennissessie over Automatisering.

Carlogic van Gilde Software is de meest gebruikte software voor werkplaatsmanagement in onze sector. Over de sterke en zwakke punten van software raak je nooit uitgepraat, dit geldt ook voor Carlogic. In 2014 is een eerste gebruikersoverleg met gebruikers en Gilde Software georganiseerd. Deze kennissessie is de zesde op rij en de tweede in Gorinchem, voorafgaand aan de start van de vakbeurs Transport Compleet.

Het programma is vastgesteld op basis van de deelnemersenquête na de vorige bijeenkomst in Hardenberg en bestaat uit korte presentaties over actuele onderwerpen. Er is een belangrijke plaats voor het stellen van vragen en het delen van praktijkervaringen, zoals in het onderwerp ‘tips en trucs’. Gilde Software is zeer geïnteresseerd hoe u als gebruiker of geïnteresseerde aan kijkt tegen nieuwe ontwikkelingen binnen de automatisering en in hoeverre deze matchen met uw toekomstige verwachtingen op ICT-gebied.

Al met al een interessant, actueel en praktijkgericht programma waar uw inbreng op prijs wordt gesteld en het samen kennis delen een belangrijke plaats in neemt. Voorafgaand aan de beurs laat u zich in een paar uur bijpraten op dit vakgebied en krijgt u handvatten om effectiever te kunnen werken met de software.

Datum: 6 september 2017

Locatie: Evenementenhal Gorinchem

Tijd: 10.30 u – 14.00 u (aansluitend bezoek aan de beurs)

Klik hier voor het programma en om u in te schrijven

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer