Kennissessie over automatisering op woensdag • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kennissessie over automatisering op woensdag

Op woensdag 5 september 2018 organiseert RAI CarrosserieNL en OOC in samenwerking met Gilde Software een kennissessie over automatisering.

Carlogic van Gilde Software is de meest gebruikte software voor werkplaatsmanagement in onze sector. In 2014 is een eerste gebruikers-overleg met gebruikers en Gilde Software georganiseerd. Deze kennis sessie is de achtste op rij en de vierde in Gorinchem voorafgaand aan de start van de 2e dag van de vakbeurs Transport Compleet en staat open voor gebruikers en niet-gebruikers.

Het programma is grotendeels vastgesteld op basis van de deelnemers enquête na afloop van de vorige sessie tijdens Transport Compleet in Hardenberg 14 maart j.l. De voorkeur voor een beperkt aantal onderwerpen zo veel mogelijk gepresenteerd door gebruikers hebben we trachten te bewerkstellingen door middel van bijgevoegd programma. Daarnaast is er alle ruimte om praktijkervaringen te delen en vragen te stellen. Gilde Software is zeer geïnteresseerd hoe u als gebruiker of belangstellende aan kijkt tegen nieuwe software ontwikkelingen en in hoeverre deze matchen met uw verwachtingen op ICT gebied voor de toekomst.

Al met al een interessant, actueel en praktijkgericht programma waar uw inbreng op prijs wordt gesteld en het samen kennis delen een belangrijke plaats in neemt. Voorafgaand aan de beurs laat u zich in een paar uur bijpraten op dit vakgebied en krijgt u handvaten om effectiever te kunnen werken met de software. Bekijk hier onder het programma, inschrijven kan hier!

Programma

10.00 uur    Ontvangst met koffie

10.30 uur    Welkomswoord en voorstelrondje

10.40 uur
Stand van zaken onderwerpen bijeenkomst maart 2018
* Status en ontwikkeling portable magazijnscanner
* Nieuwe YouTube instructiefilmpjes als extra hulp bij gebruik Carlogic
* Management informatie

10.55 uur
Digitale verwerking inkoopfakturen
De digitale verwerking van inkoopfakturen via een portal. Presentatie door Monique Princen van Tal Techniek, gebruiker.

11.30 uur
Smarterisatie nieuwe versie 336; in hybride werking met G4 allround
Stand van zaken betreffende de nieuwe generatie Carlogic software met onder meer de mobiele werkbon en service & onderhoud. Inleiding door Hans Nooitgedagt en presentatie door Henri Polman van Gilde Software.

12.15 uur    Lunch

12.50 uur
Grafische tool als hulp bij repeterende onderhoudswerkzaamheden
Jan Vlaar van Vlarotech presenteert de door hem ontwikkelde tool voor het onderhoud en reparatiewerk aan autolaadkranen en hiermee de monteur en de administratie te ontlasten.

13.15 uur
Brainstorm
Inzake inhoud online voertuig dossier door Hans Nooitgedagt van Gilde Software.

13.50 uur    Afsluiting, invullen enquête.

Datum:
Woensdag 5 september 2018
Tijd:
10.00 u – 14.00 u
Locatie:
Evenementenhal Gorinchem, vergaderzaal 5
Franklinweg 2, 4207 HZ  Gorinchem

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer