Kennissessie over automatisering • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kennissessie over automatisering

Op woensdag 14 maart 2018 organiseert Carrosserie.nl/Cintec in samenwerking met Gilde Software een kennissessie over Automatisering, voorafgaand aan Transport Compleet.

Carlogic van Gilde Software is de meest gebruikte software voor werkplaatsmanagement in onze sector. In 2014 is een eerste gebruikersoverleg met gebruikers en Gilde Software georganiseerd. Deze kennissessie is de zevende op rij en de vierde in Hardenberg voorafgaand aan de start van de vakbeurs Transport Compleet en staat open voor niet-gebruikers.

Het programma is grotendeels vastgesteld op basis van de deelnemers enquête na afloop van de vorige sessie tijdens Transport Compleet in Gorinchem 6 september j.l. De voorkeur voor een beperkt aantal onderwerpen en verdieping in de onderwerpen hebben we trachten te bewerkstellingen door middel van bijgevoegd programma. Daarnaast is er alle ruimte om praktijkervaringen te delen en vragen te stellen. Gilde Software is zeer geïnteresseerd hoe u als gebruiker of belangstellende aan kijkt tegen nieuwe software ontwikkelingen en in hoeverre deze matchen met uw verwachtingen op ICT gebied voor de toekomst.

Al met al een interessant, actueel en praktijkgericht programma waar uw inbreng op prijs wordt gesteld en het samen kennis delen een belangrijke plaats in neemt. Voorafgaand aan de beurs laat u zich in een paar uur bijpraten op dit vakgebied en krijgt u handvatten om effectiever te kunnen werken met de software. Klik hier voor het programma!

Datum: 14 maart 2018

Locatie: Evenementenhal Hardenberg

Tijd: 10.30 u – 14.00 u (aansluitend bezoek aan de beurs)

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer