Kennissessie over de nieuwe tacho en bedrijfscontroles van ILT • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kennissessie over de nieuwe tacho en bedrijfscontroles van ILT

foto ter illustratie

TLN organiseert op Transport Compleet op de donderdagmiddag een kennissessie getiteld: ‘Bedrijfscontroles ILT en de 2e generatie digitale tachograaf per 15 juni 2019’.

De rij- en rusttijden van chauffeurs worden door de handhavende instanties gecontroleerd door middel van weg- en bedrijfscontroles. De afgelopen periode zijn er door ILT veel bedrijfscontroles uitgevoerd met regelmatig hoge boetes. Vaak waren deze extreme boetes eenvoudig te voorkomen geweest. Weet u wat u kunt verwachten tijdens een bedrijfscontrole? Welke gegevens er aanwezig moeten zijn? Hoe een paar goede tips u kunnen behoeden voor enorme boetes ook tijdens wegcontroles? En wat te doen als u wel een boete heeft ontvangen of het voornemen daartoe? Daarnaast zullen we u bijpraten over de belangrijkste wijzigingen met de invoering van de 2e generatie digitale ‘smart’ tachograaf per 15 juni 2019. TLN- specialist Erik Busser praat u volledig bij over deze onderwerpen.

De kennissessie vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem op donderdag 6 september. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar evenementen@tln.nl met daarin de naam en het mailadres van degene die wordt aangemeld. Na ontvangs van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer