Ga naar hoofdinhoud

Keurmerk TLN voor Bernaards Transport

Bernaards Transport uit Halsteren heeft onlangs het Keurmerk Transport & Logistiek behaald. Algemeen Directeur Peter Bernaards ontving het certificaat uit handen van Paul Wassing van Transport en Logistiek Nederland.

Bernaards transportHiermee heeft Bernaards Transport laten zien dat het bedrijf voldoet aan hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en interne processen. De kernactiviteiten van Bernaards Transport zijn Benelux-distributie, compleetlading (FTL) en deellading (LTL) in West Europa en groupage tussen Nederland en Frankrijk. Al het overige transport wordt door Bernaards Freight Management georganiseerd in samenwerking met betrouwbare collega’s en inzet van andere modaliteiten. Het warehouse is ingericht als douane entrepot type C.

Certificaten en diploma’s zijn volgens Bernaards mooi om aan de buitenwereld te laten zien dat je serieus met je bedrijf bezig bent. Veel belangrijker is het echter dat je met het vastleggen van processen en procedures duidelijkheid verschaft richting de eigen organisatie en de partijen waarmee zaken gedaan wordt. Naast het in 2007 verleende predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ bezit Bernaards Transport de certificaten AEO, HACCP en heeft een Lean&Green award. Verder is het een erkend leer- en opleidingsbedrijf voor rijdend, technisch en administratief personeel.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

3 reacties op “Keurmerk TLN voor Bernaards Transport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer