Kirsten Portaalkrik debuteert bij Maha • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kirsten Portaalkrik debuteert bij Maha

Maha Nederland presenteert zich op stand 101 van Transport Compleet Gorinchem met haar premium werkplaatsinrichting. Grootste nieuws is de Kirsten Portaalkrik.

maha1Deze krik biedt een optimum aan bewegingsvrijheid en veiligheid. De krik heeft 2 cilinders die aan de zijkant van de put geplaatst worden. Hierdoor kan de krik eenvoudig gepasseerd worden. De dwarsverbinding is zit hoog geplaatst zodat het onderdoor kruipen tot het minimum wordt beperkt. Deze dwarsbalk dient tevens als traverse als men het voertuig breder op wil pakken. In tegenstelling tot traditionele traversen blijft deze dwarsbalk tijdens het heffen mooi horizontaal doordat hij aan beide uiteinden ondersteund wordt, ook bij een zeer ongelijke gewichtsverdeling. De hefinrichting voorziet ook in een afzetsysteem dat niet alleen extra veiligheid biedt als er onder wordt gewerkt, maar ook als steunconstructie dient als het voertuig lange tijd op de krik staat. De hefhoogte kan volledig worden benut doordat de traverse op hoogte van de werkplaats vloer is geïnstalleerd. Met behulp van opzetstukken kan men de hefcilinder stabiel verlengen zodat zelfs de vloer van een oplegger kan worden bereikt. Met de Kirsten portaalkrik is men verzekerd van lange tijd comfortabel heffen, de robuuste krik is uitgevoerd met omgekeerde cilinders waardoor de zuigerstang altijd beschermd is door de geleidingen. De krik biedt gebruiksgemak, brede inzetbaarheid, optimale veiligheid en een zeer lange levensduur.

maha2

Veel aandacht is er ook voor de mobiele draadloze accu hefkolommen van marktleider Finkbeiner. Deze zijn in Gorinchem leverbaar tegen beursactieprijzen. De Finkbeiner kolommen zijn zeer slank uitgevoerd en standaard voorzien van verstelbare wielopname lepels. De hydraulische aandrijving is volledig ingekapseld en onderhoudsvrij. De kolommen beschikken over een groot verlicht LCD bedieningspaneel. Hiermee beschikt de gebruiker over alle relevante informatie waaronder ook de voertuigpositie ten opzichte van de kolom. Elke kolom is uitgerust met de Easy Charge functie: voorzien van een kabel en 230V contactdoos. Zodat zelfs tijdens het gebruik eenvoudig opladen mogelijk is. Verschillende hefvermogens en uitvoeringen zijn leverbaar, zodat er voor iedere hef wens een oplossing beschikbaar is.

Natuurlijk is er ook aandacht voor remmentestbanken en liftsystemen van wereldmarktleider Maha. Maha Nederland heeft een lift systeem beschikbaar waarbij bij bestaande rollensets eenvoudig een liftvoorziening kan worden geplaatst zonder ingrijpende bouwkundige voorzieningen. Dat betekent snel keuren bij voertuigen met meerdere assen. Steeds meer worden de Maha remmentestbanken uitgerust met een tablet, zoals een IPad, gehuld in een industriële hoes. Hiermee kan de zowel de testbank alsook alle gekoppelde randapparatuur volledig worden bediend en uitgelezen. Alle meetwaarden zijn direct in de cabine zichtbaar voor de keurmeester. Op de Maha stand is een werkend liftsysteem te bezichtigen.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer