Ga naar hoofdinhoud

Kivits Drunen neemt vier gestuurde Chereaus in gebruik

Kivits Drunen heeft van Hertoghs Carrosserieën vier nieuwe Chereau koelopleggers in ontvangst genomen. De opleggers hebben een Tridec stuurinrichting op de laatste as.

Kivits Drunen heeft zich gespecialiseerd in het, onder geconditioneerde omstandigheden, vervoeren en distribueren van verse producten. Het bedrijf is hiervoor dagelijks met een groot aantal vrachtauto’s onderweg. Zij zijn voorzien van laadkleppen en de nieuwste koelingen met temperatuurregistratie en krijgen daardoor elk product snel, op de juiste temperatuur en op de gewenste plaats van bestemming.

Kivits Drunen investeert met regelmaat in haar imposante moderne vloot. Ook nu kiest Kivits hierbij voor Chereau. Dankzij de robuuste constructie en isolerende eigenschappen van een Chereau oplegger kan Kivits de temperatuurbeheersing ook tijdens transport tot in de finesses regelen, waardoor de kwaliteit van de getransporteerde producten gegarandeerd kan worden. Daarnaast zorgt de isolatie voor minder draaiuren en daarmee een verminderd brandstof verbruik van de koelunit.

Deze vier nieuwe Chereau koelers staan op een Tridec gestuurd Chereau frigochassis, welke zijn uitgerust met een onderschuivende Dhollandia laadklep. De zelfdragende carrosserie voldoet ruimschoots aan de FRC certificering en is uitgerust conform de eisen van Kivits. Tegen de kopschot is een Carrier Vector 1550 koelmachine gemonteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer